Something went wrong.

We've been notified of this error.

Need help? Check out our Help Centre.

Livscoach, yogalärare, illustratör, Reiki praktikerare... Mia brinner för både rörelse och stillhet, hennes flöden är rytmiska med dynamiska rörelser som hjälper dig hitta in i både muskler, leder, skelett och medvetande. Mia ser närvaron till kropp och sinne som en helhet och utforskar rörelse och styrka på ett följsamt sätt. Du bjuds på utmaningar på ett lekfullt och nyfiket sätt.

"Kroppen och Du är inte separerade, allt som händer i dig påverkar hela dig. Varje liten cell är beroende av cellerna omkring som är beroende av cellerna omkring dem… Hela du är ett stort nätverk av sjöar och vattendrag, alla sammankopplade genom ett stort oregelbundet nät". 

Mias yogaklasser bjuder både delar av allt detta och hennes coachning öppnar för nya funderingar och kopplingar på ett individuellt sätt.  

⏃ 200h Embodied Flow ⏃ 100h Embodied Flow Yin ⏃ 150h Hatha yoga ⏃ Reiki Healer level 2 ⏃ Illustratör


EVENTS & HAPPENINGS

REIKI & MENTORSKAP över 3 veckor med start den 4 April. Läs mer här.

REIKI & MENTORSKAP på distans med start Juni. Läs mer här

Kommer inom kort...


Embodied Flow

Detta är en dynamisk yogaform med sköna flöden som ger möjlighet att verkligen känna in varje rörelse och bli medveten om vad som händer i kropp och sinne och kopplingen däremellan. Det är en yogaform för dig som vill ta nästa steg och landa djupare i dig själv. Du får tid att landa i, och utforska den inre pulsationen och röra dig utifrån din kropp och din erfarenhet. På detta sätt kan du öka medvetandet både genom asanas (yoga positioner), meditation och rörelse. Varje klass har ett fokus där du rör dig utifrån olika system och fokus så som hud, skelett, organ och muskler. Genom detta har du möjlighet att hitta en djupare medvetenhet och integration mellan alla delar av dig. Denna yogaform ökar medvetenheten av kroppens olika språk, utforskar anatomin genom att känna istället för att läsa om den.

Denna yogaform vill ta dig tillbaka till platsen då hjärtat och hjärnan inte var separerade. Platsen då det bara var du. I dagens samhälle  är vi så uppdelade, vi går till en specialist om vi har ont i en fot, en annan om vi har ont i en axel och en tredje om vi har ont i magen. Men vem ser till helheten? Vem ser dina mönster?


SHARE IN FLOW

Meditation, yin yoga, flow, shaking, stillhet, kinesisk medicin, pranayama, embodied movements, sharing, reflektion. djup, spiritualitet och kommunikation med din in och utsida. Vi utforskar rörelser både intuitivt och guidat där den fysiska och emotionella kroppen får hitta balans. Läs mer nedan...

REIKI 

Lugna ditt nervsystem, balansera de subtila energierna och stimulera djup avkoppling som ger möjlighet till läkning. Reiki energin landar där den behövs och arbetar för att återställa dina celler till sitt ursprungliga skick. Läs mer nedan...

YOGA - EMBODIED FLOW

En dynamisk yogaform med sköna flöden som ger möjlighet att verkligen känna in varje rörelse och bli medveten om vad som händer i kropp och sinne och kopplingen däremellan. En yogaform som hjälper dig att landa djupare i dig själv och utforska den inre pulsationen. Läs mer ovan...


Share in flow

Meditation, yin yoga, flow, shaking, stillhet, kinesisk medicin, pranayama, embodied movements, sharing, reflektion…I denna grupp ligger din inre röst, kraft och sanning i fokus, i sluten grupp på max 8 deltagare utforskar vi under 5 tillfällen á 2 timmar bland annat, yin yoga, flow, shaking, stillhet och meditation, kinesisk medicin, pranayama, sharing och reflektion. 

Denna klass är för dig som gillar djup, spiritualitet och kommunikation med din in och utsida. Vi utforskar rörelser både intuitivt och guidat där den fysiska och emotionella kroppen får hitta balans. Genom att förkroppsliga vårt medvetande möter vi också vår Dharma Code (Your soul’s driving reason for being and how to best be of service). Varje tillfälle avslutas med en Sharing circle, där du själv väljer om det är något du vill dela.En helande kurs som hålls vid 5 tillfällen a´ 2 timmar. Klassen är sluten, dvs inga drop-in platser kommer finnas, gruppen hålls liten med max 8 deltagare.


Reiki

Reiki är en mjuk energimetod som lugnar ditt nervsystem och hjälper till att balansera dina subtila energier. Det stimulerar djup avkoppling som ger möjlighet till läkning. Reiki landar där den behövs och arbetar för att återställa dina celler till sitt ursprungliga skick. Det hjälper att minska kronisk stress, smärta, depression, kronisk trötthet och stärker läkningsprocesser såväl fysiskt som känslomässigt och mentalt. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser enligt en tusenårig tradition med rötter i bland annat Tibet och Japan. 

Denna healingform är godkänd av WHO och praktiseras på sjukhus i England, Skottland, Israel, Australien och på mer än 70 sjukhus i USA. I Norge ger man reiki till bland annat cancerpatienter vilket också är vanligt i USA. Det är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Därför behandlar man ofta hela kroppen, även om man har besvär som upplevs som begränsat till ett visst ställe.

________

Reiki ger bland annat….

  • Ökad medvetenhet, kreativitet och självkännedom
  • Mental, känslomässig, fysisk läkande och balanserande.
  • Smärtlindring
  • Minskar stress + Oro
  • Djup avkoppling
  • Aktiverar kroppens naturliga läkningsprocess
  • Lugnar nervsystemet
  • Emotionellt balanserande
  • Utrensar gifter och slaggprodukter
  • Har positiva effekter för personer som har sömn- och koncentrationssvårigheter orsakade av stress på arbetsplatsen

________

Behandlingen:

Under behandlingen håller Reikiterapeuten sina händer stilla på eller en bit ovanför din kropp. Behandlingen sker liggande (fullt påklädd) med filt och kudde. Energin överförs genom en rad olika handpositioner på både framsidan och baksidan av kroppen. En behandling tar ca 60 minuter.

Reiki på distans:
Reiki kan också ges på distans, vi bokar en tid då du har möjlighet att slappna av, gärna med lugn musik och helst då du har möjlighet att ligga ner (på en plats där du får vara ifred med avstängd mobil och dator.) Reiki på distans fungerar som telefon-, radio- och wifi-signaler men energin måste här ”ställas in” (precis som din radio). Energin anpassas till personen den skickas till och när väl det är gjort är avståndet inget hinder. 

Vi hörs av via mail eller skype efteråt för en kort återkoppling.


Praktisera med mig

Info kommer inom kort....

Using Format