Something went wrong.

We've been notified of this error.

Need help? Check out our Help Centre.

TESTIMONIALS / MEDIA

Gunilla Lindahl - Share in flow, Reiki & Mentorsession 2019.

Mia är förankrad. Närvarande. Modig i sin hållning och i sitt uttryck. Hon tog oss deltagare med in i något okänt, som vi kanske inte upplevt tidigare. Hon har förmågan att samtidigt behålla tryggheten i rummet. 

Stort tack för all tid du ägnat åt mig under mentorsskapet. Mia, du responderar från djupet av dig. Jag är väldigt GLAD att jag möta dig. Du speglar delar i mig som ingen annan. Så inspirerande att följa dina beslut, jag uppskattar mycket att du visar att man får och kan bryta mönster på den utstakade banan. Du går med flödet. 

Sättet vi delade våra upplevelser på i Share in flow var viktig för mig, intimitet och förtrogenhet skapades i gruppen. Kombinationen av rörelse /flow - och samtalet - där jag hör mig själv och andra, hjälpte mig att växa och odla en lyhördhet. Det öppnar upp för egen dialog med det inre hos sig själv. Det är just detta jag uppskattar så mycket med Share in flow - och som är unikt med Mia."


Anna Svensson - Reiki & Mentorsession 2018

"Jag träffade Mia genom yogan och märkte snabbt att hon hade lätt att känna av och tolka energierna i rummet. Med nyfikenhet provade jag Reiki. Det är intressant hur man kan få ut så mycket ur ett enda möte (fast vi inte ens var i samma rum!). Med en stark närvaro kände Mia av vad jag ”brottas med". Jag har fått en helt annan syn på prioriteringar i livet, att våga sätta mig själv först! Mia fick mig att förstå att jag själv bär ansvar för hur jag känner och att det inte finns någon skam eller skuldkänsla i att just känna. 

Mentorsdelen var en naturlig övergång från Reikin där jag bland annat fick övningar som hjälpte mig att blocka bort det som är oviktigt och som liksom stör. Jag har alltid haft svårt för att prata om känslor och kan uppleva det som lite tacky…därför passade approachen att jobba över mail mig väldigt bra. Nu förstår jag också varför Mia valt detta medium och att det är så viktigt att beskriva sina känslor och tankar i skrift. För mig landade allt på ett djupare sätt när jag faktiskt skrev. Detta har varit en så värdefull tid med fullständig tillit och acceptans. Stort tack."


Lars Björlinger - Share in flow 2018

"Mia är helt fantastisk som lärare, det blev väldigt speciella stunder som både lärare och deltagare bidrog till. Upplägget att träffas varannan vecka var väldigt bra då jag hann ”smälta” det jag var med om mellan gångerna. 

Om jag skulle välja ut något specifikt så tyckte jag mycket om arbetet med Dharmakoden samt djurkorten!"


Media & press

Using Format